Advertentie

Bewakers van het fragment

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Fantasy & SF   Topics 0
Mensen geboren onder de komeet zijn magiërs en een deel van de komeet is neergestort in de woestijn. Het bewaken van dit fragment is Thessa’s heilige missie. Het mag niet in verkeerde handen vallen. Magie is gevaarlijk en slecht. Wanneer Thessa ontdekt dat zij magie kan gebruiken, begint ze te twijfelen aan haar missie en aan alles wat ze heeft geleerd.

Ver weg in het zuiden kan Myrthe niet meer genieten van haar magische krachten en worstelt met de pijn die ze heeft veroorzaakt. Ze wil geen magiër meer zijn en gaat op zoek naar een andere plek waar ze zich meer op haar gemak voelt.

De nieuwe koning heeft het politieke systeem van Rhodas veranderd. De prijzen om je laten behandelen door een dokter zijn betaalbaar geworden en magiërs mogen hun krachten ook voor andere zaken dan de geneeskunde inzetten. De straatjongen Thoran is een vertrouweling en vriend van de koning geworden en geniet van zijn nieuwe rol en het gebruiken van magie. Toch mist hij iets en wil zijn familie vinden.

Niet iedereen is het eens met de veranderingen in Rhodas. De inquisitie en priesters waarschuwen voor het gebruik van magie en iemand zet zelfs magiërs op de brandstapel. Thoran, Myrthe en inquisiteur Oswald moeten samenwerken om de dader te vinden en vechten elk voor hun eigen geliefden, idealen en dromen.
+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Serie
De Komeet (2)
Uitgeverij
Zilverbron
Eerste editie
22 oktober 2020
Laatste editie
22 oktober 2020
ISBN
9789463083430


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door JohanLubbers
Rapporteer deze bijdrage

Advertentie


Reacties op: Bewakers van het fragment

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.