Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 66 4 52 3 29 2 5 1 3

De Boekenjagers

155

Rank 2630 Gelezen 157 Aan het lezen 20 Wil ik lezen 66 Favoriet 5 Recensies 12
Non-fictie Lijsten 2   Topics 0

Sinds zijn ontstaan in 2016 is de groep De Boekenjagers uitgegroeid tot de grootste boekengroep van België. Het concept is verfrissend: boeken worden doorheen het land verstopt zodat ze kunnen gevonden worden door andere jagers of toevallige passanten. Naar aanleiding van het vijfjarige bestaan van de groep haalt oprichter Veerle Nijs mooie, ontroerende en grappige herinneringen op. Daarnaast leveren talrijke auteurs en illustrators een bijdrage aan een verzameling van kortverhalen, poëzie, cartoons en tekeningen uit erg uiteenlopende genres. Veel fantasie en daarnaast hartverwarmende getuigenissen, grappige anekdotes, verbazingwekkende wist-je-datjes en een zelftest voor wie zichzelf van een boekenjagenverslaving verdenkt. Een waar feest voor elke boekenliefhebber. Wie nog geen boekenjager was, zal het na dit boek absoluut willen worden!

+


Genre
Korte verhalen , Literaire non-fictie
Verhalenbundels
Aantal pagina’s
282
Uitgeverij
Eerste editie
12 augustus 2021
Laatste editie
12 augustus 2021
ISBN
9789464335491


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Veerle Nijs
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (12)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De Boekenjagers

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken