Advertentie

De cyberkiller

89

Gelezen 117 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 45 Favoriet 3 Recensies 14
Thrillers & Spanning Artikelen 1   Topics 0

Stel je voor dat je in een café bent en er komt een man op je af. Hij komt je niet direct bekend voor, maar hij weet alles van je: hoe het ervoor staat op je werk en wat je hobby's zijn. Hij weet zelfs de naam van je ex-vriend. Het klikt en je drinkt iets met hem... Op dat moment maak je je eerste - en laatste - fout. Jij bent het nieuwste slachtoffer van een state=of-the-art moordenaar: de man die zelfs het dunne pantser wegrukt dat de geheimen van jouw leven nog beschermde. om je vervolgens van het leven zelf te beroven. Er worden mysterieuze moorden gepleegd en de doorgewinterde politieman Frank Bishop is op de zaak gezet. Hij moet een eind zien te maken aan het almaar groeiende aantal slachtoffers. Hij krijgt hulp van Wyatt Gillette, een jonge computerhacker, die het zelf nooit zo nauw nam met de wet, en uit de gevangenis wordt gehaald voor deze opdracht. Samen achtervolgen Bishop en Gillette de anonieme crimineel in zijn echte, maar ook in zijn virtuele leven. Om dit meesterbrein te kunnen verslaan, zullen ze al hun traditionele én hun cyberkennis moeten aanwenden. Maar hoe krijg je iemand te pakken die elke stap die jij zet kan volgen?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Pockets spanning
Thriller
Oorspronkelijke titel
The Blue Nowhere
Vertaald door
Martin Jansen in de Wal
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
Eerste editie
01 mei 2003
Laatste editie
01 januari 2011
ISBN
9789026982460 , 9789046161012 , 9789000303854


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (14)

Keuze van de redactie
Sander (Hebban Crew) Hebban Crew

Beangstigend realistisch

door: Sander (Hebban Crew) 1 like
Nadat De cyberkiller zich al enkele weken in de top van thriller top13 bevond, moest en zou ik deze internetthriller zelf ook ‘gaan beleven’. In De cyberkiller gaat het over hackers - oftewel computercriminelen - een hot topic in de hedendaagse interneteconomie. De politie van Silicon Valley...
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De cyberkiller

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken