Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De draak van Walarga

Rico is opgegroeid in het klooster en droomt ervan om de wereld te ontdekken. Als hij op de Plank van de Balans een groot, schuivend rotsblok ontdekt aan de kant van het kwaad, wil hij voor zijn klooster mantelkruid gaan halen, een speciaal kruid voor de concentratiedrank voor de oudere broeders om op de Plank te komen. Rico heeft zijn broeders nodig om iets tegen het schuivende rotsblok te kunnen doen. Maar het mantelkruid groeit niet in de buurt en hoofdbroeder Diederick is helemaal niet van plan om zijn enige jonge en fitte broeder op reis te laten gaan. Een reis waar Rico de hulp van een heks nodig heeft, rovers tegen kan komen en met een magische trein moet reizen. Naar een gebied waar nog steeds de giftige restanten van de grote uitputting van de aarde zichtbaar zijn, waar witte schepselen werken in de noentries en waar draken komen rusten op weg naar het zuiden. Lukt het Rico om op tijd het mantelkruid te bemachtigen?
‘De draak van Walarga’ is een boek vol avontuur over het ontdekken wie je bent en wat je wil, in een wereld die eenvoudig lijkt, maar waar magie en geheimen een grote rol spelen.
Toon details

Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is De draak van Walarga het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op De draak van Walarga

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.