Llach - De drie Marias
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 8 3 11 2 5 1 1
Volkskrant:

De drie Maria's

30

Gelezen 34 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 32 Favoriet 1 Recensies 1
Literatuur & Romans Artikelen 4 Spots 3   Topics 0

Drie vrouwen plus één: Maria Roderich, Maria Magí en Maria Costa vormen drie generaties sterke vrouwen die in de loop van een eeuw La Principal hebben bestuurd, het voornaamste huis van het dorpje Pous. Ursula, de inmiddels stokoude huishoudster en al in dienst sinds de allereerste Maria Roderich, is getuige en vertrouwelinge van alle drie Maria's en de werkelijke bron van informatie in de geweldige puzzel die deze historische whodunit is, en die begint in 1940.

Een jonge inspecteur heropent een moordzaak uit 1936, met aan de basis een gepassioneerde liefdesgeschiedenis. Familiegeheimen, macht, passie: De drie Maria's is familiesage en mysterie ineen en bevat onvergetelijke karakters. Het verhaal wordt volledig gedragen door de drie stoere Maria's die de tijdgeest en heersende tradities trotseren en daarbij af en toe veel tegenwerking ondervinden. Huishoudster Ursula is misschien wel de werkelijke ster van het verhaal en je kunt haar niet anders dan in je hart sluiten.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgeverij
Meridiaan
Eerste editie
12 mei 2016
Laatste editie
12 mei 2016
ISBN
9789048824625 , 9789048824632 , 9789025448271


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Keuze van de redactie

Familiegeschiedenis en historische whodunit

door: Bie Helena 2 likes

De geschiedenis van drie generaties vrouwen die een landgoed in Spanje aansturen, een passioneel liefdesverhaal en een onopgeloste moordzaak vormen de ingrediënten van deze roman. Don’t judge a book by it’s cover, maar dit gaat evengoed op voor de titel. Ondanks het behoorlijk duffe De drie Maria’s...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De drie Maria's

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken