De droomfabriek
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 11 3 9 2 4 1 0

De droomfabriek

25

Gelezen 27 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 96 Favoriet 1 Recensies 14
Literatuur & Romans   Topics 0
Zonder ervaring wordt Josie (32) lerares wiskunde op een school in een achterstandswijk. Ze heeft de grootste moeite met orde houden, vooral de hondsbrutale Carmen uit 3A maakt het haar moeilijk. Carmen komt te laat, zit op haar telefoon, heeft nooit huiswerk gedaan, geen pen bij zich – en hoezo is dat háár probleem? Boeken vliegen door het lokaal, tampons steken in het plafond en nooit, nooit stoppen die leerlingen met praten! Josie houdt de rug recht en dat werpt vruchten af: bij sommige kinderen begint een vuurtje te branden. Carmen vraagt zelfs om bijles. Het kind blijkt slim, grappig en ontwapenend, maar ook ontembaar en grenzeloos. En ze heeft zestigduizend volgers op Instagram. Hoe hechter de band tussen Josie en Carmen, hoe onduidelijker wie de touwtjes in handen heeft.
De droomfabriek is een verhaal over macht en onmacht, over goed en fout, maar vooral over het gebied waar die tegenstellingen vervloeien: de liefde.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Atlas Contact
Eerste editie
16 augustus 2022
Laatste editie
16 augustus 2022
ISBN
9789025472412 , 9789025472429


Boekinformatie wijzigen


Recensies (14)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De droomfabriek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken