Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De eekhoorns huilen op maandag
  Lees een fragment
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 13 4 39 3 37 2 10 1 0

De eekhoorns huilen op maandag

99

Gelezen 121 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 57 Favoriet 4 Recensies 1
Literatuur & Romans Lijsten 1   Topics 0
Het gaat Joséphine Cortès niet voor de wind. De breuk met haar moeder is pijnlijk definitief, en inspiratie voor een tweede roman heeft ze niet. Haar emotionele leven is een puinhoop. Twijfels. Veel twijfels. Twijfels zijn er niet bij haar grenzeloos ambitieuze dochter Hortense, die in Londen woont en droomt van een internationale carrière als ontwerpster.

De enige die haar uit haar evenwicht kan brengen is Gary. Die weigert haar grillen slaafs te volgen en staat zelf ook op een keerpunt in zijn leven. Zoé, de jongste dochter van Joséphine, is niet langer het kleine meisje. De vlinders in haar buik laten zich steeds nadrukkelijker voelen. Op de achtergrond blijft de gruwel uit het verleden doorschemeren.

Het laatste deel van Pancols familiesaga speelt zich af in Parijs, Londen en New York. Pancol beschrijft haar bekende personages met veel mededogen, oog voor detail en humor.
+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgeverij
Manteau
Eerste editie
08 september 2012
Laatste editie
21 september 2012
ISBN
9789022326251 , 9789460413070


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De eekhoorns huilen op maandag

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.