Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 205 4 105 3 36 2 4 1 0

De genezer van Zalindov

Rank 4422 Gelezen 371 Aan het lezen 14 Wil ik lezen 343 Favoriet 48 Recensies 33
Fantasy & SF Artikelen 5 Newsroom 3 Lijsten 7 Spots 4   Topics 0

De zeventienjarige Kiva Meridan zit al tien jaar vast in Zalindov: de beruchtste gevangenis van Wenderall, waar slechts weinigen levend uit komen. Iedere dag vecht ze, als enige genezer, voor haar leven en dat van haar medegevangenen. Als de terminaal zieke koningin van de rebellenbeweging Zalindov wordt binnengebracht, krijgt Kiva de taak om haar lang genoeg in leven te houden voor een Trial by Ordeal: een toernooi van vier proeven die gebaseerd zijn op de elementen.

Alleen de gevaarlijkste criminelen krijgen deze straf: ze zullen onder de meest extreme omstandigheden lucht, water, vuur en aarde moeten trotseren om vrijgesproken te worden. Gebukt onder deze verantwoordelijkheid ontvangt Kiva een gecodeerd bericht van haar familie, met één duidelijke boodschap: 'Hou haar in leven. We komen eraan.'

De rebellenkoningin kan met geen mogelijkheid meedoen aan het toernooi zonder te sterven en Kiva besluit haar eigen leven op het spel te zetten door in haar plaats mee te doen. Als ze wint zal niet alleen de koningin, maar ook zijzelf haar vrijheid terugkrijgen. Alleen heeft niemand het toernooi ooit overleefd.

Genre
21 juni 2021
ISBN
9789022593509 , 9789402317145 , 9789022598665

Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Minca (My Winged Books)
Rapporteer deze bijdrage

Recensies (33)

Keuze van de redactie
Demi Schoonenberg Hebban Recensent

Bekende opzet, maar goed uitgewerkte personages en plottwisten

door: Demi Schoonenberg 1 like ebook

De Genezer van Zalindov is het eerste deel van een nieuwe trilogie van Lynette Noni en is vertaald door de Vertaalzusjes. Het is de eerste serie van deze auteur die we in Nederlandse vertaling mogen ontvangen.

Kiva is een zeventienjarig meisje dat al tien jaar lang zit opgesloten in Zalindov, een...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De genezer van Zalindov

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken