De Happiness goeroe
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 13 4 17 3 8 2 2 1 0

De Happiness-goeroe

40

Gelezen 48 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 36 Favoriet 3 Recensies 6
Young adult Artikelen 1 Lijsten 2 Spots 7   Topics 0

Om een vriendin in nood te helpen, valt Iris tijdens een spectaculair feest in voor een bekend tv-medium. Ze verdiept zich in mantra's, leert een paar spirituele oneliners uit haar hoofd en geeft zichzelf een mooie artiestennaam: Vlinder. Tot haar eigen verbazing is haar optreden een doorslaand succes. Binnen de kortste keren zijn duizenden meiden in de ban van de mysterieuze, gemaskerde goeroe die de 'Happiness Lifestyle' predikt. Iris besluit haar dubbelrol nog even te blijven spelen. Ze blogt, vlogt, opent een heuse Happiness-webshop en geeft zelfs online masterclasses als 'Find Your Inner Rainbow' en 'Embrace Your Flaws'. Ze heeft het zo druk met haar nieuwe carrière dat haar studie en vriendschappen onder druk komen te staan. De terugkerende aanvaringen met haar knappe, maar irritante onderbuurman dragen ook niet echt bij aan haar Happiness. Hoe lang duurt het voor het echt uit de hand loopt? En is er dan nog wel een weg terug?

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
HarperCollins Young Adult
Eerste editie
24 april 2018
Laatste editie
24 april 2018
ISBN
9789402701142 , 9789402755312
Boekinformatie wijzigen


Recensies (6)

Keuze van de redactie
Marloes Auteur

Typisch feelgood; een beter voorbeeld is er niet

door: Marloes

Een zoetsappige, clichématige en bij vlagen extreme roman die in alles humor, romantiek en leedvermaak ademt; het zou de omschrijving van een feelgoodroman als De Happiness-goeroe kunnen zijn. Jette Schröder, ooit werkzaam op een uitgeverij, klimt in de pen en creëert het ‘Happinness-boek’ onder de...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De Happiness-goeroe

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken