Advertentie
De kinderen van het armenhuis

De kinderen van het armenhuis

31
Gelezen 35 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 36 Favoriet 0 Recensies 2
Literatuur & Romans Spots 2   Topics 0

Het vervolg op de bestseller Haal de vroedvrouw! en de basis voor de tv-serie Call the Midwife Jennifer Worth (in de tv-serie 'Call the Midwife' Jenny Lee), die in de jaren vijftig vroedvrouw was in de East End van Londen, vertelt in dit vervolg op 'Haal de vroedvrouw!' nog meer verhalen over de mensen met wie ze te maken kreeg. Zoals Peggy en Frank, wier ouders binnen zes maanden na elkaar stierven waarna er geen andere optie was dan het armenhuis. En zuster Monica Joan, de excentrieke oude non die wordt verdacht van winkeldiefstal. Het zijn verhalen van onvoorstelbare ontberingen, maar 'De kinderen van het armenhuis' is een boek over de veerkracht van de menselijke geest, en de moed en humor van de mensen die ondanks alles vastbesloten zijn een toekomst voor zichzelf op te bouwen.

Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Serie
Call the Midwife (2)
Uitgeverij
Artemis & Co
Laatste editie
01 mei 2014
ISBN
9789047204473 , 9789047204480
+Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Fabulous Feelgood! / Historische romans: Vroedvrouwen
24 juni 2019 30 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

de kinderen van het armenhuis

door: Coenraad De Kat 1 like
Jennifer Worth weet je weer mee te nemen in de tijd en te boeien met de verhalen over de mensen zoals Peggy en Frank en zuster Monica Joan wie beschuldigd wordt van diefstal. De vriendschap die ontstaat met meneer Joe Collett heeft ook een zeer belangrijke rol in dit boek. Je leeft mee met hun...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook