Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
De Klauw 1
  Luister een fragment

STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 39 4 85 3 51 2 4 1 0

De Klauw

179

Gelezen 193 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 128 Favoriet 4 Recensies 70
Fantasy & SF Artikelen 7 Newsroom 2 Lijsten 2 Spots 5   Topics 0   Leesclub

Al eeuwenlang hebben de Magyckers van het eiland Aimerey een monopolie op magie in de wereld. Wie goed betaalt kan bijna elke spreuk kopen die hij wil. Maar de spreuken zijn vaak maar van tijdelijke duur, en voordat een Magycker zijn spreuk kan herhalen wordt het weer uit zijn geheugen gewist. Alleen de allerrijksten kunnen dus genieten van de giften van de Magyckers.

Als een delegatie uit Aimerey de stad van Marit en haar autistische broertje Auric aandoet, kunnen ze dat daarom bijna niet geloven. De grote rotsblokken die de enige toegang tot de stad versperren zijn weliswaar een financiële domper voor de handel, maar niemand had gedacht dat het bestuur de Magyckers zou betalen om ze te laten weghalen.

Als iemand vervolgens de spreuk van de Magyckers herhaalt, breekt de hel los. Vrij gebruik van een spreuk brengt het hele bestaan van Aimerey in gevaar, en dat zullen de Magyckers koste wat kost voorkomen.

Maar laat nou net Auric degene zijn die de spreuk kan herhalen...

+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Serie
Magycker (1)
Aantal pagina’s
351
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff Fantasy
Eerste editie
28 april 2016
Laatste editie
25 januari 2022
ISBN
9789024568369 , 9789024568376 , 9789024579884


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Adrian Stone
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (70)

Keuze van de redactie

Veelbelovende opzet met wat gemiste kansen

door: Esther Scherpenisse 1 reactie

In een wereld waar alleen de magyckers van Aimerey magie bedrijven - en dan slechts één spreuk per keer voordat ze 'gelouterd' worden van de herinnering eraan - blijkt de autistische Auric spreuken te kunnen onthouden en uitvoeren. Waarmee hij meteen een gevaar is voor de monopoliepositie en de...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De Klauw

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.