Advertentie

De kloonbaby

6

Gelezen 5 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 13 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning Top25's 1   Topics 0

Een bedrijf dat zich bezig houdt met gentechnologie kan op maatschappelijke en ethische bezwaren rekenen. Dat ondervindt Darren Gittingen in zijn nieuwe baan als Chief Financial Officer bij GenRis, het biotech bedrijf van de bevlogen wetenschapster Iris Stork. Stork is bezig met een revolutionaire kloontechniek. Gittingen is binnen gehaald om de beursgang van GenIris in goede banen te leiden. Hij wil voor alles negatieve publiciteit voorkomen. Maar activisten komen tegen de gentechnologie in het geweer, soms gemanipuleerd door gehaaide politici. Ook enkele aanslagen op biotech bedrijven doen de stemming omslaan. De beursgang wordt desondanks een klapper. Kort daarna verschijnen er negatieve berichten over GenIris in de pers. Tot Darrens verrassing blijkt Iris ook een persoonlijk belang te hebben bij haar wetenschappelijke vinding.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Oorspronkelijke titel
De kloonbaby
Uitgeverij
De Geus Spanning
Eerste editie
19 mei 2003
Laatste editie
19 mei 2003
ISBN
9789044502633


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (2)

Keuze van de redactie
Sander (Hebban Crew) Hebban Crew

Een echte pageturner

door: Sander (Hebban Crew) 1 like
Sinds jaar en dag schrijft Roel Janssen commentaren voor de opiniepagina van NRC Handelsblad. Eind jaren negentig schreef hij zijn eerste financiƫle thriller over de komst van de Euro. In De kloonbaby brengt Janssen een heel ander issue aan de orde, namelijk het klonen van menselijke genen. In...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De kloonbaby

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.