De haasfactor
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 3 4 19 3 12 2 3 1 1

De haasfactor

38

Gelezen 38 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 37 Favoriet 1 Recensies 1
Literatuur & Romans Artikelen 1 Newsroom 1 Lijsten 2 Spots 3   Topics 0

Wat moeten we met ons leven? Wiskundige Henri Koskinen weet het pre cies, want hij berekent alles steevast tot op de laatste decimaal. Maar dat verandert als hij op dezelfde dag zowel zijn baan bij een verzekeringsmaat schappij als zijn broer verliest. Van de laatste erft hij een pretpark - inclu sief eigenaardige werknemers en een zorgwekkende financiële situatie. Het meest schrijnende probleem blijkt een aantal leningen, afgesloten met criminele types die erop gebrand zijn hun geld terug te krijgen. In het pretpark komt Henri intussen in contact met Laura, een artiest met een bewogen verleden. Terwijl de druk van de criminelen toeneemt, groeien Laura en hij steeds dichter naar elkaar toe. Henri komt tegenover uitdagingen te staan die niet kunnen worden opgelost in spreadsheets.

Na het grote succes van duistere, spannende Scandinavische crimeboeken biedt Antti Tuomainen iets nieuws en unieks. De haasfactor is niet alleen spannend, maar ook ongelooflijk grappig. Een zeldzame combinatie, die het genre van de humoristische crime op de kaart zet.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Vertaald door
Annemarie Raas
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Prometheus
Eerste editie
22 juni 2021
Laatste editie
23 juni 2021
ISBN
9789044648232 , 9789044648249


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Anneke
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (1)

Keuze van de redactie
Greet Braem Hebban Recensent

De verwachte humor ontbreekt

door: Greet Braem 2 reacties 1 like ebook

Antti Tuomainen (1971) is een Finse auteur en journalist. Hij was actief als tekstschrijver in de reclamewereld toen hij in 2006 debuteerde als thrillerauteur. Nederland en Vlaanderen leerden hem kennen dankzij De Genezer, zijn derde boek dat in 2011 verkozen werd tot beste Finse misdaadroman. De...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De haasfactor

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken