Advertentie
De Scarlatti erfenis ( Beste Thrillers Aller Tijden serie )

De Scarlatti erfenis

57
Gelezen 104 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 15 Favoriet 4 Recensies 2
Thrillers & Spanning Top25's 1   Topics 0

Oktober 1944. Hitlers Derde Rijk wankelt op zijn grondvesten. Bij de geheime dienst in Washington wordt bekend dat een vooraanstaand lid van de Nazi-top met belangrijke geheimen wil overlopen. De verrader, Heinrich Kroeger, stelt 'n voorwaarde: hij wil alleen praten met Matthew Canfield. Maar Canfield, een tamelijk onbekende majoor van de inlichtingendienst, wil dit alleen doen in ruil voor een top-secret dossier: het Scarlatti-dossier.

Het boek geeft een boeiend chronologisch verslag van een reeks turbulente gebeurtenissen die in de laatste oorlogsjaren een geweldige climax bereiken. Persoonlijkheden van internationale faam, multinationale concerns en bezeten jagers naar macht zijn betrokken bij een angstaanjagend complot. Centrale figuur is een zeer gefortuneerde, vindingrijke en vastbesloten vrouw, die haar eigen zoon tegenover zich vindt: Elizabeth Scarlatti.

Genre
Thrillers & Spanning
Pockets populaire fictie
Spannende boeken algemeen
Pockets spanning
Thriller
Detective
Oorspronkelijke titel
The Scarlatti Inheritance
Vertaald door
A.E. Glazener-Gleichman
Uitgeverij
Luitingh
Laatste editie
05 april 2013
ISBN
9789024517060 , 9789024517718 , 9789024524617 , 9789024539314 , ...
+

Boekinformatie wijzigen

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

door: Jack Coenen 1 like
Zijn debuut en mijn eerste en waarschijnlijk laatste Ludlum. Ik heb het tot 70 pagina's voor het einde volgehouden. Lastig te volgen boek met veel dialogen. Het verhaal schiet alle kanten op en er komen steeds meer personages bij. De schrijfstijl lijkt op die uit de jaren '70. Gaap.

door: Hastings-277 1 like
De Scarlatti erfenis heeft een behoorlijk vergezochte plot. Maar who cares? De juiste ingrediënten zijn aanwezig: een door en door gemene slechterik, een moedige held, een stel nazi's (met de Führer zelf in een bijrol!), een liefdesverhaal, aanslagen, complotten, onmetelijke fortuinen en een paar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook