Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Het Geheim van Ji 3 - De Schaduw van het Verleden
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 11 3 18 2 4 1 0

De Schaduw van het Verleden

34

Rank 4343 Gelezen 37 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 26 Favoriet 1 Recensies 1
Fantasy & SF Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

Pierre Grimbert wordt al jarenlang gezien als de grootste fantasy-ster van Frankrijk. En nu begint hij met Het Geheim van Ji ook de rest van Europa te veroveren. Van de vierdelige reeks werden inmiddels al meer dan 400.000 exemplaren verkocht. De Schaduw van het Verleden is het derde deel.

Van Romines Diepe Toren naar de Grote Tempel van Ith, van het Gordijngebergte naar het Krijgersdal... De erfgenamen zetten hun wanhopige queeste voort. Een zoektocht die het lot van de Hoge Koninkrijken zal bepalen.
Terwijl legers zich verzamelen, samenzweerders zichzelf onthullen en allerlei intriges aan het licht komen, trekken de erfgenamen eropuit. Maar ze hebben niet veel tijd meer.

Het ontcijferen van de geheimen van Nol en zijn afgezanten leidt hen tot ver over de grenzen van de landen van het oosten. Alleen daar zullen ze het geheim ontdekken dat verstopt ligt in de schaduw van het verleden, als ze de reis ernaartoe tenminste overleven.

'Niemand kan het succes evenaren dat Pierre Grimbert heeft bereikt.' - Le Monde

'Houd de naam Grimbert goed in de gaten.' - Tor.com

+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Serie
Het geheim van Ji (3)
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff Fantasy
Eerste editie
18 juni 2015
Laatste editie
19 juni 2015
ISBN
9789024567065 , 9789024567072
Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Keuze van de redactie

Nét goed genoeg

door: Kanta 2 reacties 1 like

Zo wacht je je halve leven, zo word je op je wenken bediend. In minder dan een jaar zijn de eerste drie delen van de vijftien jaar oude serie Het geheim van Ji van de Franse schrijver Pierre Grimbert naar het Nederlands vertaald. Deel drie, De schaduw van het verleden, verscheen in juni, slechts...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De Schaduw van het Verleden

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken