Advertentie

De verwende verloofde

25
Rank 4024 Gelezen 27 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 18 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans Spots 2   Topics 0

Na een mislukt huwelijk keert Kate terug naar Dorset waar ze is opgegroeid. Ze gaat in het huis van haar overleden grootmoeder wonen dat ze samen met haar zus Prue heeft ge?rfd. Kate wil even geen drukte om zich heen maar wordt gedwongen het huis te delen met Prue's verloofde Ben, een aardige maar ongemanierde hork. Kate kan het niet langer aanzien en besluit haar toekomstige zwager subtiel te gaan trainen. Het wordt een boeiend project - tot Kate te ver gaat. De verwende verloofde: een spetterende roman met een schrijfstijl die bol staat van zelfvertrouwen. De auteur is een kanjer in het observeren van menselijk gedrag, zonder al te boosaardig te worden.

Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgeverij
The House of Books
Laatste editie
01 mei 2014
ISBN
9789044343595 , 9789044343601 , 9789044358315
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Helma Koot Hebban Recensent

Heerlijk tussendoorboek

door: Helma Koot 1 like
Kate komt na het stuklopen van haar huwelijk terug naar haar geboortedorp om alles voor haarzelf op een rijtje te zetten en een nieuwe toekomst op te bouwen. Zij trekt in de door haar en haar zusje geërfde woning van hun oma, die al tijden te koop staat. Door haar buurvrouw, de eigenzinnige...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook