Advertentie
De vreugde van ware meditatie

De vreugde van ware meditatie

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
“Wat is meditatie? Pure fascinatie voor dit moment.”

Het nieuwe boek van Jeff Foster 'De vreugde van ware meditatie' bevat uitdagende en inspirerende teksten, poëtische reflecties en persoonlijke verhalen over zijn eigen levenservaringen. Hij heeft een suïcidale depressie overleefd en is nu een populaire spirituele leraar, vooral bij een nieuwe generatie zoekers. Hij werd vooral bekend door zijn boek Onvoorwaardelijke acceptatie, dat in tientallen talen werd vertaald, maar ook door zijn regelmatige blogs en video’s met ruim 180.000 volgers op sociale media.

Meditatie is voor Jeff geen wegdromen, of jezelf verdoven tegen de pijn van het leven. Het betekent dat je met kinderlijke verwondering in “de heilige puinhoop van dit huidige moment” duikt. Meditatie is een plek waar we ons authentieke zelf kunnen zijn. Bij ware meditatie komen we tot de ontdekking: We zijn perfect, precies zoals we zijn.

Belangrijke thema’s in de teksten zijn:
•ontdek de vreugde van het kalmer aan doen
•een verschuiving van ‘onszelf genezen’ naar ‘onszelf koesteren’
•de immense schoonheid van onze kwetsbaarheid, gevoeligheid en zelftwijfel
•stoppen met zoeken naar De Ene teneinde die binnenin onszelf te vinden.

Jeff Foster studeerde astrofysica aan de universiteit van Cambridge. Na een periode van ziekte en depressie ondernam hij een spirituele zoektocht die leidde tot de ontdekking dat hij alleen maar het leven zelf gezocht had. Hij is de auteur van een reeks boeken waarvan de laatste drie bij Panta Rhei zijn verschenen: 'Onvoorwaardelijke acceptatie', 'De vrije val in het leven' en 'De weg van rust'.
www.lifewithoutacentre.com
Genre
Religie & Spiritualiteit
Uitgeverij
Uitgeverij Panta Rhei
Laatste editie
26 november 2019
ISBN
9789088401923
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic