Advertentie
De weg van de misdaad

De weg van de misdaad

1
Gelezen 1 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0
De laatste jaren hebben we veel gelezen in de kranten over bekende criminelen en de organisaties. Maar nooit vertelt iemand van binnenuit over het leven. Daniel Belinfante doet het wel. Hij was een crimineel en is de eerste om dat toe te geven. Als lid van de Deltagroep werd hij opgepakt en hij verdween voor jaren achter de tralies.
Zijn boek is hard en openhartig, hij spaart zichzelf niet. De deals, de spanning, het geld, de kicks, de wapens, het geweld, de lol en de loyaliteit worden allemaal beschreven. Maar het boek is ook een eerlijk zelfonderzoek. Waarom deed hij de dingen zo en waarom koos hij voor dit leven? Daarnaast wordt een licht geschenen op de soms snoeiharde gevolgen voor familie en vrienden van criminelen.
Genre
Thrillers & Spanning , True crime
Aantal pagina’s
220
Uitgeverij
Volt
Laatste editie
28 november 2019
ISBN
9789021414553 , 9789021414577
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Onno van Rijen VIP Club

Relaas van een insider

door Onno van Rijen op 27-12-2019

Daniel Belinfante behoorde tot de Delta-groep en werkte samen met criminelen als Stanley Hillis en Mink Kok. Hij begon al in 1994 met het schrijven van dit boek, toen hij een jarenlange celstraf moest uitzitten voor wapen- en drugsbezit. De weg van de misdaad is een collectie anekdotes geworden, die veelal luchtig uit de doeken worden gedaan.

‘Zeven jaar. Dat is wat er door mijn hoofd schoot...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook