Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
De wereld volgens Garp
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 561 4 393 3 157 2 36 1 11

De wereld volgens Garp

Rank 456 Gelezen 1904 Aan het lezen 22 Wil ik lezen 232 Favoriet 205 Recensies 11
Literatuur & Romans Artikelen 1 Lijsten 5 Spots 10 Hebban 1000 67   Topics 0

dwarsligger 457

'De wereld volgens Garp' is een zeldzaam komische, originele maar ook schokkende roman die John Irving in één klap beroemd maakte. Sinds de verschijning in 1978 hebben miljoenen lezers genoten van de excentrieke, non-conformistische Jenny, haar zoon T.S. Garp en de onschuldige kinderen, transseksuelen, hoeren, worstelaars en de vele andere figuren die de wereld van Garp bevolken. 'De wereld volgens Garp' is een klassieker, een meesterlijke tragikomedie die een diepe indruk op de lezer zal achterlaten.

John Irving (1942) won de National Book Award met 'De wereld volgens Garp' ('The World According to Garp') en ontving een Oscar voor zijn scenario van 'De regels van het ciderhuis' ('The Cider house Rules').

Genre

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De wereld volgens Garp

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken