De wezenlozen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

De wezenlozen

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Negentien jaar geleden heeft classicus Siegfried van Oort een besluit genomen dat het leven van Gone, een van zijn dochters, voor altijd zou veranderen: hij ontzegde haar de taal. Nu is hij stervende en heeft hij spijt. Want wat moet zijn dochter, die alleen met hém communiceert, als hij er niet meer is?

Dan duikt zijn broer George op, Siegfrieds tegenpool en aartsvijand, een oppervlakkige, moddervette ster uit een realityshow. Uitgerekend hem lijkt de eenkennige Gone te vertrouwen, maar haar verblijf in zijn villa wordt een ramp: Gone weigert te eten. De ontwikkelingen die volgen brengen het meisje buiten ieders bereik.

Maar wat heeft deze familie hier gebracht, op het punt van uiteenvallen? Wie probeert hier wie te redden? En waarom zijn alle reddingspogingen toch zo halfslachtig?

De wezenlozen is een sublieme, meeslepende roman over roem en verval, koestering en jaloezie, Griekse tragedie en reality-tv.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
Querido
Eerste editie
05 oktober 2021
Laatste editie
26 oktober 2021
ISBN
9789021437972


Boekinformatie wijzigenReacties op: De wezenlozen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.