Advertentie

De zaak aan Highway 62

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

Een familiesaga, whodunnit en liefdesgeschiedenis in één, die op subtiele wijze de problemen van de westerse maatschappij blootlegt.
Finalist National Book Award, Kirkus Prize en Aspen Literary Award. LA Times bestseller en beste boek van het jaar volgens onder meer TIME, Washington Post, The Guardian, Kirkus Reviews
Driss Gerraouia en zijn vrouw zijn in de jaren tachtig van Casablanca naar Californië geëmigreerd om daar een beter leven op te bouwen. Wanneer Driss op een late lenteavond een donkere kruising oversteekt in zijn woonplaats, een klein stadje in de Mojavewoestijn, wordt hij geschept door een voorbijrazende auto. Het lijkt een bewuste hit & run. Driss' volwassen dochter Nora keert terug naar haar familie om die bij te staan. Ze raakt betrokken bij het politieonderzoek en wordt geconfronteerd met geheimen binnen het gezin en met de hypocrisie van de gemeenschap. De zaak aan Highway 62 is een actuele, provocerende en aangrijpende roman over de immigrant als 'de ander'.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
368
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
Eerste editie
24 augustus 2021
Laatste editie
24 augustus 2021
ISBN
9789046825426 , 9789046826232


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: De zaak aan Highway 62

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken