De zang van de hoornschelp
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 41 4 54 3 17 2 3 1 0

De zang van de hoornschelp

115

Rank 2854 Gelezen 127 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 159 Favoriet 6 Recensies 2
Literatuur & Romans Artikelen 1 Lijsten 2 Spots 10   Topics 0

De boeken van Sarah Lark slepen je mee naar het Nieuw-Zeeland van de 19e en 20e eeuw. ‘De zang van de hoornschelp’ is het tweede boek dat zich afspeelt op Rata Station, na ‘De tijd van de vuurbloemen’.

Nieuw-Zeeland, 1853. Op Rata Station is een nieuwe generatie opgegroeid; Cat en Ida zijn trots op hun dochters Carol en Linda. Hun harde werken heeft de ranch gemaakt tot wat hij is, maar het succes wekt de afgunst van hun buren. Als het noodlot toeslaat, hangt het toekomstige geluk van Carol en Linda aan een zijden draadje. Ze dreigen hun thuis kwijt te raken. Weten ze het tij te keren?

Al ruim vier miljoen lezers wereldwijd ontdekten de schitterende romans van Sarah Lark over Nieuw-Zeeland en de Caraïben. Ze schreef meerdere boeken die zich afspelen in Nieuw-Zeeland, op Kiward Station (Het land van belofte, Het lied van de wolken en De roep van het land), op Elizabeth Station (Het land met de gouden kust, De schaduw van de kauri-boom en De dag van de zonnewende) en op Rata Station (De tijd van de vuurbloemen, De zang van de hoornschelp en De legende van de vuurberg). Ze schreef ook over de Caraïben: Dochter van de mangroven en Het eiland van duizend bronnen.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Serie
Rata Station (2)
Aantal pagina’s
720
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
Eerste editie
23 oktober 2018
Laatste editie
24 oktober 2018
ISBN
9789026145094 , 9789026145100


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Keuze van de redactie
Helma Koot Hebban Recensent

Meeslepend, gruwelijk en tegelijkertijd prachtig!

door: Helma Koot 1 reactie

In De zang van de hoornschelp vervolgt Sarah Lark het verhaal van de hartsvriendinnen Ida en Cat, die de hoofdrol spelen in De tijd van de vuurbloemen, het eerste deel van de 'Rata Station'- trilogie. In dit tweede deel ligt de focus op de nieuwe generatie, Carol, Linda en Mara en spelen Cat en Ida...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De zang van de hoornschelp

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken