Advertentie
De zoete geur van appelcider

De zoete geur van appelcider

17
Gelezen 18 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 20 Favoriet 0 Recensies 1
Feelgood Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

‘De zoete geur van appelcider’ van Joanne Bischof is een prachtig geschreven en meeslepende roman waarin een hoofdrol is weggelegd voor de doofstomme Thor. Aan het eind van de negentiende eeuw verhuist de jonge weduwe Aven Norgaard van Noorwegen naar Amerika om te gaan inwonen bij een tante van haar overleden man en haar drie kinderen. Bij aankomst blijkt de tante overleden en wordt ze tot haar verbazing opgewacht door drie volwassen neven, die in hun levensonderhoud voorzien met het brouwen van cider. Tussen Aven en de charmante Haakon ontstaat al snel een hechte vriendschap. Maar het is de gevoelige, doofstomme Thor die Avens hart steelt. Thor is echter verslaafd aan zijn eigen cider, een probleem dat Aven dankzij haar overleden echtgenoot pijnlijk bekend voorkomt. Zolang de verslaving zijn leven blijft beheersen, heeft de liefde tussen Thor en Aven geen kans. Treffend brengt Joanne Bishof de stille wereld van Thor tot leven. ‘De zoete geur van appelcider’ is een boek dat geen lezer onberoerd zal laten.

Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
368
Uitgeverij
Kok
Laatste editie
17 oktober 2018
ISBN
9789043530712 , 9789043530729
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Fabulous Feelgood! / De nieuwe boeken van oktober!
02 oktober 2018 34 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Geschreven gebarentaal en romantiek

door: Mwaal 1 like
De schrijfster Joanne Bischof woont in Zuid- Californië. Ze heeft meerdere prijzen gewonnen zoals het Christy en  Carol Award. Voor dit boek dat onder de volgende titel verscheen: 'Sons of the blackbird mountain' won ze twee prijzen. De  INSPY Award en de Grace Filled Fiction Best van 2018. Dit...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook