Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De zonden van onze vaders
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 41 4 105 3 73 2 5 1 2

De zonden van onze vaders

226

Rank 1293 Gelezen 246 Aan het lezen 10 Wil ik lezen 271 Favoriet 2 Recensies 4
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 5 Spots 8   Topics 0
De zonden van onze vaders is het zesde en afsluitende deel van de Rebecka Martinssonserie van bestsellerauteur Åsa Larsson. Van de serie werden in Zweden meer dan een miljoen exemplaren over de toonbank gegaan! De vertaalrechten zijn aan zesentwintig landen verkocht en de serie is nu ook te zien op Netflix.
Forensisch patholoog Lars Pohjanen heeft nog maar kort te leven wanneer hij openbaar aanklager Rebecka Martinsson vraagt een verjaarde moordzaak te onderzoeken. In 1962 verdween de vader van de Zweedse bokskampioen Börje Ström spoorloos. Nu is zijn lichaam eindelijk gevonden, in de vriezer van een overleden alcoholist. Met een schotwond in zijn nek. Maar Rebecka Martinsson heeft al genoeg aan haar hoofd. Ze is weer single nadat Krister Eriksson haar heeft verlaten omdat ze vreemdgegaan was met een oude liefde. Op haar werk is ze woest, omdat haar baas tijdens zijn sabbatical haar aartsvijand Carl von Post de leiding over het team heeft gegeven. Bovendien heeft ze een slepende ruzie met haar collega en vriendin Anna-Maria Mella. Rebecka zit dus niet te wachten op een verjaarde zaak. Maar hoe kan ze nee zeggen tegen iemands laatste wens?
+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Serie
Rebecka Martinsson (6)
Aantal pagina’s
506
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
11 januari 2022
Laatste editie
28 februari 2022
ISBN
9789026357817 , 9789026357824


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Gea Kuipers
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De zonden van onze vaders

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken