Advertentie
De zwarte kroon

De zwarte kroon

17
Gelezen 19 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 22 Favoriet 1 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0
Professor David Ullman is gespecialiseerd in demonische literatuur, met als hoofdonderwerp Paradise Lost van John Milton. Op een middag ontvangt hij een bezoeker die hem uit genodigt in Venetië een bijzonder verschijnsel te komen aanschouwen. David is wel toe aan een korte vakantie en vertrekt samen met zijn twaalfjarige dochter Tess naar Italië. Uiteindelijk keert hij getraumatiseerd terug in Amerika, zonder zijn dochter. Pas dan dringt het langzaam tot hem door dat er een andere wereld bestaat, waar Tess zou kunnen zijn. Met deze wetenschap begint hij aan een zoektocht die hem door Amerika voert, naar aanwijzingen over zijn verloren kind. Hoe ver kan hij gaan in zijn poging Tess terug te brengen in zijn leven?

De zwarte kroon, geschreven in Pypers kenmerkende, krachtige stijl, neemt je mee naar werelden waarvan je tot voor kort geen weet had.

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
The demonologist
Vertaald door
Mieke Vastbinder
Uitgeverij
Anthos Literaire Thrillers
Laatste editie
19 juni 2013
ISBN
9789041422781 , 9789041424501
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

De zwarte kroon

door: Cottenier Ina 1 like
pag 243 De oorlog tegen de hemel is nooit in de hemel gevoerd en evenmin op aarde. Het strijdtoneel ligt in de geest van de mensen. "De geest is zelf een plaats die hel tot hemel kan maken of de hemel tot een hel". Het is voor mij geen thriller of horror of spannend boek maar ik vond het hele...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook