Desalnietbemind
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 44 4 55 3 38 2 15 1 2
VN:

Desalnietbemind

154

Gelezen 156 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 152 Favoriet 18 Recensies 59
Literatuur & Romans Artikelen 5 Lijsten 4 Spots 2   Topics 0   Leesclub

Kort na het totaal onverwachte overlijden van haar man Victor opent advocate Martha Nieuwland zijn werkruimte. Ze ontdekt niet alleen een schrift met korte verhalen over zijn jongensjaren, maar ook onverklaarbare berichten op zijn telefoon. Gaandeweg ontvouwen zich meer en meer geheimen over zijn leven, niet alleen van voordat ze hem ontmoette, maar ook uit de tijd van hun huwelijk.

Martha onderneemt na de ontdekkingen een beladen zoektocht die leidt langs vrienden van vroeger, een hoogleraar filosofie, een oude onderwijzer en forensisch pathologen. De tocht voert haar van Amsterdam naar New York, Boston, Marseille en New Hampshire's White Mountains, in een verwoede poging haar man alsnog te leren kennen en een beklemmende
waarheid te onthullen.

Desalnietbemind is een roman over liefde, schaamte, vriendschap, wraak, compassie en geheimen die perfect verborgen hadden moeten blijven.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Literaire fictie algemeen
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Uitgeverij Brandt
Eerste editie
01 juni 2018
Laatste editie
01 juni 2018
ISBN
9789492037794 , 9789493095045
Boekinformatie wijzigen


Recensies (59)

Keuze van de redactie

Leven is levensgevaarlijk

door: Helena van D

Desalnietbemind is een boek dat direct in het oog springt, is het al niet vanwege de intrigerende titel, dan toch zeker wel vanwege de opvallend mooie uitvoering van het boek. Het gaat schrijfster Annabel Jonk (1976) overduidelijk om het boek en de eerste indruk die de lezer van haar eersteling...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Desalnietbemind

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken