Advertentie

Deze hemel

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Het dorpje Trautorf wordt na het jaarlijkse oogstfeest opgeschrikt door een ernstig incident waarvan de gevolgen niet meteen meetbaar zijn. Er zijn slachtoffers. Als de dorpsgemeenschap daarop wordt getroffen door meer ernstige tegenslagen lijkt het alsof iemand, of iets, het op Trautorf voorzien heeft. Men zoekt een schuldige.

Wat is er precies gebeurd? De lezer staat voor een intrigerende ontdekkingstocht.
Verschillende dorpsgenoten getuigen van het incident en de dramatische gevolgen, waarbij Deze hemel ook een indrukwekkend portret wordt van een op zichzelf teruggeworpen gemeenschap waarin schuld, verraad en angst vlak onder de oppervlakte liggen.

In deze giftige sfeer bloeit een liefde op, een klassiek romantische, onbaatzuchtige liefde die je daar op dat moment niet snel zou verwachten. Heeft de hemel ingegrepen? Ja, zegt Polly de hoofdpersoon, maar niet de hemel van God en de engelen, er is nog een andere hemel en die kent zij als geen ander.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
220
Uitgeverij
Uitgeverij Passage
Eerste editie
15 september 2021
Laatste editie
15 september 2021
ISBN
9789054523994


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Deze hemel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken