Advertentie

Dicht bij jou

112

Gelezen 140 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 51 Favoriet 2 Recensies 2
Feelgood Spots 2   Topics 0
Camilla LaRue was al op jonge leeftijd verliefd op Landon Palazzo. Toen hij na zijn eindexamen met de noorderzon vertrok, bleef ze achter met een gebroken hart. Maar Cami werd volwassen en werd mede-eigenaar van het populaire restaurant Seduction. Ze heeft alles bereikt wat ze wil... Ten minste, dat denkt ze.

En dan keert Landon, na twaalf jaar als gevechtspiloot in de marine te hebben gewerkt, terug naar Portland. Als hij een glimp opvangt van de kleine Cami, ziet hij dat ze eigenlijk niet zo klein meer is. Hij heeft altijd een zwak gehad voor het kleine zusje van zijn beste vriend, maar nu reageert hij heel anders op de beeldschone restauranthoudster. Landon wil het hart van zijn oude buurmeisje veroveren. Is Seduction alleen de naam van haar restaurant, of laat Cami hem zo dichtbij komen dat hij al haar fantasieën kan waarmaken?

+


Genre
Romantiek
Romantiek
Serie
Fusion (2)
Vertaald door
Anne-Marieke Buijs
Aantal pagina’s
291
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Eerste editie
16 september 2019
Laatste editie
25 september 2019
ISBN
9789045217062 , 9789045219967


Boekinformatie wijzigen
3 keer bewerkt, laatste bewerking door FranciscavdLinden
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (2)

Keuze van de redactie

Weinig spanning, behalve in bed

door: Diana Mom

In juni kwam het debuut van Kristin Proby uit bij Karakter Uitgevers. Luister naar me was het eerste deel in de ‘Fusion’-serie. Het boek werd op Hebban met 1 ster beoordeeld, omdat er te weinig in gebeurde. Deel 2, Dicht bij mij, beschrijft het verhaal van een van de andere meiden van restaurant...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Dicht bij jou

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken