Advertentie

Dicht bij jou

30
Rank 4526 Gelezen 35 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 24 Favoriet 0 Recensies 2
Feelgood Spots 1   Topics 0
Camilla LaRue was al op jonge leeftijd verliefd op Landon Palazzo. Toen hij na zijn eindexamen met de noorderzon vertrok, bleef ze achter met een gebroken hart. Maar Cami werd volwassen en werd mede-eigenaar van het populaire restaurant Seduction. Ze heeft alles bereikt wat ze wil... Ten minste, dat denkt ze.

En dan keert Landon, na twaalf jaar als gevechtspiloot in de marine te hebben gewerkt, terug naar Portland. Als hij een glimp opvangt van de kleine Cami, ziet hij dat ze eigenlijk niet zo klein meer is. Hij heeft altijd een zwak gehad voor het kleine zusje van zijn beste vriend, maar nu reageert hij heel anders op de beeldschone restauranthoudster. Landon wil het hart van zijn oude buurmeisje veroveren. Is Seduction alleen de naam van haar restaurant, of laat Cami hem zo dichtbij komen dat hij al haar fantasieën kan waarmaken?

Genre
Romantiek
Serie
Fusion (2)
Vertaald door
Anne-Marieke Buijs
Aantal pagina’s
291
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Laatste editie
25 september 2019
ISBN
9789045217062 , 9789045219967
+

Boekinformatie wijzigen
3 keer bewerkt, laatste bewerking door FranciscavdLinden
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Feelgood Café / Nieuwe FG boeken september. Waar kijk jij naar uit?
02 september 2019 37 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Diana Mom Hebban Recensent

Weinig spanning, behalve in bed

door Diana Mom op 12-11-2019

In juni kwam het debuut van Kristin Proby uit bij Karakter Uitgevers. Luister naar me was het eerste deel in de ‘Fusion’-serie. Het boek werd op Hebban met 1 ster beoordeeld, omdat er te weinig in gebeurde. Deel 2, Dicht bij mij, beschrijft het verhaal van een van de andere meiden van restaurant Seduction. Camille is al sinds ze een tiener was verliefd op Landon. Ze heeft altijd gedacht dat de...


Lezersrecensies (1)

Dicht bij jou - een maybe read

door: FranciscavdLinden 1 like
Met ‘Dicht bij jou’ kunnen lezers van Krisen Proby het verhaal van de restaurant-eigenaren Seduction verder gaan lezen. In het tweede boek draait het om Cami die nadat ze mede-eigenaar van het populaire restaurant is geworden, alles bereikt heeft wat ze wilde bereiken...Of misschien nog niet...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook