Advertentie

Dochter van het moeras (special B&S)

1

Rank 7552 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 11 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
‘Dochter van het moeras’ (The Marsh King’s Daughter) van Karen Dionne is een thriller die doet denken aan de film ‘Nell’ en het boek ‘Kamer’ (Room) van Emma Donoghue.
‘Als je slechts één thriller per jaar leest, zorg dan dat het deze is. Sensationeel!’ -Clare Mackintosh
Helena’s moeder is als tiener ontvoerd en in een afgelegen hut diep in het moerasgebied bij Michigan vastgehouden. Geen elektriciteit of stromend water, geen mensen in de buurt. Helena, die twee jaar later geboren werd, hield van het leven daar: jagen, vissen, één zijn met de natuur. Ondanks haar vaders temperament en vaak brute gedrag, hield ze van hem. Tot het moment dat ze ontdekte hoe wreed hij werkelijk was.
Twintig jaar later heeft Helena een stabiel leven opgebouwd. Maar dan ontsnapt haar vader uit de gevangenis. Hij houdt zich waarschijnlijk schuil in het moerasgebied dat hij als geen ander kent. De politie zet een grote klopjacht in, maar Helena weet dat die geen schijn van kans maakt. Zij is de enige die haar vader kan vinden, want zij heeft de geheimen van het moerasgebied juist van hém geleerd.
‘Wat een geweldig boek. Prachtig van taal en setting en onwaarschijnlijk spannend!’- Karin Slaughter
Karen Dionne woonde jarenlang met haar man en kind in de wildernis van Upper Peninsula, Michigan, waar zij zichzelf ‘de wetten van de wildernis’ leerden. Tegenwoordig woont en werkt ze in Detroit. De filmrechten voor 'Dochter van het moeras' zijn reeds verkocht.
‘Dochter van het moeras is een indrukwekkend thrillerdebuut. Een aanrader!’- Lee Child
+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
Eerste editie
15 februari 2021
Laatste editie
15 februari 2021
ISBN
9789026156205


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Dochter van het moeras (special B&S)

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.