Advertentie

Donkere haven

7

Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0

Scott Finn is een veelbelovende, jonge advocaat bij het meest prestigieuze advocatenkantoor in Boston. Zijn duistere verleden in een van de achterbuurten van de Amerikaanse stad heeft hij ver achter zich gelaten. Scott is hard op weg om partner te worden.

Wanneer het lichaam van zijn collega en ex-geliefde Natalie Caldwell in de haven van Boston wordt aangetroffen, wordt er eerst gedacht aan het werk van een seriemoordenaar. De overeenkomsten in de modus operandi zijn overduidelijk, maar Natalie past niet in het profiel van de slachtoffers.

Scott raakt in grote problemen als inspecteur Linda Flaherty ontdekt dat hij degene is die haar als laatste heeft gezien. Terwijl de bewijzen zich tegen hem opstapelen, komt Scott op het spoor van de geheimen van Natalie's leven en beseft hij dat iemand hem er probeert in te luizen...

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Oorspronkelijke titel
Dark Harbour
Serie
Scott Finn (1)
Vertaald door
Rogier van Kappel
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
Eerste editie
06 september 2006
Laatste editie
06 september 2006
ISBN
9789026985348
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (2)

Keuze van de redactie

Recyclage

door: Jeroen Beghin 1 like

Een seriemoordenaar is aan het werk in de straten van Boston. De ene na de andere prostituee wordt dood en gruwelijk verminkt aangetroffen. Advocaat Scott Finn is er kapot van wanneer ook zijn ex-vriendin en collega Natalie vermoord wordt. Maar hoewel de verminkingen sterk lijken op die van de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Donkere haven

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken