Advertentie
Doolhof van Windermere

Doolhof van Windermere

3
Rank 4483 Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 14 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Wanneer Sandy Alison als ex-proftennisser les gaat geven aan de jetset van Newport, raakt hij met de vrouwen van het landhuis Windermere verstrikt in een web van emotionele chantage, lust en intrige. Al vier eeuwen lang gaan aspiratie en tegenslag van de high society op deze plek hand in hand. Van de jonge schrijver Henry James in de negentiende eeuw, die moet kiezen tussen liefde en kunstenaarschap, tot de verweesde jonge Prudence in de zeventiende eeuw, die worstelt met de vraag hoe ze zichzelf en haar slavin een beter, vrijer leven kan geven.
Op ingenieuze wijze laat Gregory Blake Smith zien hoezeer de mens door de eeuwen heen door liefde, verlangen, ambitie en dubbelhartigheid gedreven én verblind wordt.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
512
Uitgeverij
Signatuur
Laatste editie
05 november 2019
ISBN
9789056726287 , 9789044978476
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Op verschillende manieren verdwalen

door: deleestrein 1 like
Het boek Doolhof van Windermere is een roman om in te verdwalen. Ondanks dat het verhaal zich grotendeels afspeelt op één plaats, Newport – Rhode Island, krijgt de lezer te maken met vijf verschillende verhalen. Deze verslaan de periode van einde zeventiende eeuw tot 2011. Het is in het begin...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook