Advertentie
Dorsmans dood

Dorsmans dood

5
Gelezen 6 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 11 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
De val van een magistraat

Als in 2009 het ontzielde lichaam van de jonge Esther Dorsman wordt gevonden, schreeuwt het publiek om wraak. Een eerste verdachte wordt vrijgesproken, de tweede krijgt van de rechtbank twaalf jaar gevangenisstraf. Pieter Coorn, raadsheer bij het gerechtshof in Den Bosch, is voorzitter van de strafzaak in hoger beroep. Komend uit een Rotterdams milieu van harde werkers zonder veel opleiding, hoopt Pieter zijn carrière als jurist passend af te sluiten. Langzaam komt hij erachter dat er op hoog niveau is gelogen. Hij begint te twijfelen. Wie is hij nog als er geen waarheid bestaat? Parallel aan deze heikele rechtszaak volgen we het leven van een man die zich opwerkt tot rechter maar ondertussen veel verliest.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
De Arbeiderspers
Laatste editie
10 september 2019
ISBN
9789029539937 , 9789029539944
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Geweldig geschreven

door: Bliksem2018 1 like
Dorsmans dood is zo mooi geschreven, gemakkelijk leesbaar, de zinnen zijn, laten je voelen wat de mensen in het boek ervaren, "Weer had hij gedroomd, dezelfde droom, al was het een ander huis geweest dezë nacht. Een huis vol dichte deuren die hij een voor een opende om daarachter slechts weer een...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook