Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 8 4 14 3 4 2 0 1 1

Drakenhart

27

Gelezen 29 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 51 Favoriet 3 Recensies 9
Fantasy & SF Spots 9   Topics 0

Mara is vervloekt. Geïnfecteerd door het bloed van een draak, is het lot dat haar beschoren is een leven vol pijn, dat naar verwachting eindigt in waanzin. Verbannen uit haar huis en haar veilige omgeving, ziet haar toekomst er eenzaam en somber uit, áls ze er al een heeft. Het bevel van de koningin om aan een jaarlijks toernooi – de Dragonder – mee te doen, geeft Mara een kans om te ontsnappen aan het beklemmende isolement en een ellendig bestaan. Vastbesloten gaat ze het gevecht aan met haar vijanden – en met zichzelf. Heeft Mara de kracht om haar drakenhart te omarmen, of valt alles wat ze is, was en hoopte te zijn toch uiteen? Vervloekt. Verbannen. Verbeten. Drakenhart is een meeslepend verhaal over vriendschap, kracht en doorzettingsvermogen, dat je gegarandeerd op het puntje van je stoel laat zitten.

+


Genre
Fantasy & SF
Fantasy
Serie
Drakenkoningin (1)
Vertaald door
Ninja Paap-Luijten
Aantal pagina’s
437
Uitgeverij
PeruBo Publishing
Eerste editie
20 januari 2021
Laatste editie
28 januari 2021
ISBN
9789492702258


Boekinformatie wijzigen


Recensies (9)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Drakenhart

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken