Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 0 3 0 2 0 1 0

Schaduwdraak

1

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 9 Favoriet 0 Recensies 1
Fantasy & SF Spots 1   Topics 0

‘Zelfs zij die zwak zijn en verslagen, zullen hun wraak krijgen.’ Koningin Mara en haar bondgenoten zijn voorbestemd om een oorlog te voorkomen. Om de vrede te bewaren moet het hele koninkrijk haar steunen. De leider van een geheim ondergronds netwerk vecht echter om de macht te verkrijgen, waarbij hij genadeloos te werk gaat, ongeacht de gevolgen. Ondertussen houdt de magie van Wulan nog steeds het grootste geheim verborgen, maar ergens voorbij de vlakten en ravijnen die in kaart zijn gebracht, roert zich iets. Er is verandering op komst; aan de horizon dreigt gevaar waar de duisternis bijeenkomt. Iets wat zwak was en vergeten, keert terug, belust op wraak. Van de Tiniaanse Toppen tot aan de grenzen van Wulan en daar voorbij, iedereen moet zijn eigen waarheid onder ogen zien. Wat ze daarna doen zal alles bepalen. Kiezen ze wat het beste is voor zichzelf, of zullen ze hun lot samen tegemoet treden? Leven en dood. Moed. Onvoorstelbare gevaren. In het slot van de Drakenkoningin-serie is niemand veilig.

+


Genre
Fantasy & SF
Fantasy
Serie
Drakenkoningin (3)
Vertaald door
Ninja Paap-Luijten
Aantal pagina’s
424
Uitgeverij
PeruBo Publishing
Eerste editie
03 maart 2023
Laatste editie
03 maart 2023
ISBN
9789492702302


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Schaduwdraak

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.