Advertentie

Duik in het diepe

109

Gelezen 133 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 69 Favoriet 3 Recensies 1
Feelgood Lijsten 1 Spots 2   Topics 0
Puffin Island
Puffin Island: betoverend, zonovergoten... en vol uitdagingen!

Deel 1
Het is een spannende zomer voor Emily Donovan. Ten eerste heeft ze plotseling de verantwoordelijkheid over het dochtertje van haar overleden halfzus, een beroemde actrice; ten tweede willen de paparazzi haar en de kleine Lizzie maar niet met rust laten, en ten derde is de schuilplek die ze heeft uitgekozen om te ontsnappen aan de pers, Puffin Island, omringd door de zee. En als Emily érgens bang voor is, dan is het wel water... Gelukkig biedt de knappe jachtclubeigenaar Ryan aan haar te helpen. Op zich heel fijn, maar het wordt wel érg spannend als hij haar kust!

Ryan Cooper is gevraagd een oogje in het zeil te houden op Emily, een nieuwkomer op Puffin Island. Helemaal geen straf, want hij vindt haar heel aantrekkelijk! Ze komt aanvankelijk wat afstandelijk en angstig over, en hij doet zijn uiterste best om haar te laten ontspannen. Langzaam lijkt hij haar vertrouwen te winnen, maar net als hij het gevoel heeft dat er iets moois tussen hen ontstaat, komt zijn geheim aan het licht...

+


Genre
Romantiek
Romantiek
Populaire fiction algemeen
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
269
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
12 april 2016
Laatste editie
12 april 2016
ISBN
9789402519587 , 9789402519587 , 9789402519587


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Duik in het diepe

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.