Advertentie

Een perfect plan

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Knikkende knieën, vlinders in de buik, hart op hol... daar zit ze écht niet op te wachten!
 
Met Piper Manning valt niet te spotten. Ze moest ook wel taai en zelfstandig zijn, om in haar eentje haar broer en zus op te kunnen voeden. Nu die het huis uit zijn, hoeft ze alleen nog maar de woning van haar grootouders op te knappen en te verkopen, en dan kan haar eigen leven - mijlenver van Wildstone - eindelijk beginnen. Niets of niemand brengt haar van haar toekomstplannen af, zelfs geen man!
 
Alleen, dan loopt ze Camden Reid, de nieuwe Lekkere Kerel in Wildstone, tegen het lijf. Tot haar schrik beginnen er ineens allerlei onwelkome vlinders in haar buik te fladderen. En alsof die schok nog niet groot genoeg is, keren haar broer en zus allebei terug naar het stadje - en worden geheimen onthuld die haar leven totaal op zijn kop zetten...
 
Gaan Pipers plannen nu helemáál in rook op, of ligt haar toekomst juist een heel stuk dichter bij huis dan ze ooit had gedacht?
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
09 februari 2021
Laatste editie
09 februari 2021
ISBN
9789402550207


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Een perfect plan

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.