Advertentie

Een plek in de zon

2

Rank 5344 Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Virgin River 10 – Een plek in de zon
De bekende Virgin River-boeken nu verfilmd voor Netflix
 
Erin is toe aan een time-out, en daar hoort uiteraard een verblijf in een blokhut in de vrije natuur bij. Jammer dat ze niet zo van natuur houdt en dat ze zich al snel kapotverveelt. Ze verlangt naar wat avontuur, maar wanneer er een zwerver met een kapmes in de hand uit het bos opduikt, is dát wat veel van het goede.
 
Wandelen door de bossen in Virgin River is heerlijk, vindt dokter Aiden Riordan, vooral als je op een mooie vrouw bij een blokhut stuit. Helaas begint ze te gillen zodra ze hem ziet, stoot ze haar hoofd tegen de veranda en gaat ze van haar stokje. Gelukkig weet hij hoe je een hoofdwond moet verbinden.
 
Aanvankelijk is Erin woest op Aiden, maar na een tijdje moet ze toegeven dat hij er goed uitziet - in ieder geval nadat hij zich heeft geschoren - en beseft ze dat ze hem graag beter wil leren kennen. Voordat ze de kans krijgen om samen iets op te bouwen, wordt Aiden geconfronteerd met iemand uit zijn verleden. Iemand die alles op alles zet om hun prille liefde te vernietigen...
+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
275
Uitgeverij
Harpercollins
Eerste editie
29 september 2020
Laatste editie
29 september 2020
ISBN
9789402761580


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Een plek in de zon

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.