Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Eén plus één is drie

Brandweerman Andreas en psychologe Rani zijn een gelukkig gehuwd koppel met twee puberende zonen, Emiel en Wout. Al heel wat jaren hebben ze een polyamoureuze relatie, waar ze het bed delen met andere vrouwen. Wanneer Rani kennis maakt met Stéphan, Andreas’ nieuwe collega, voelt ze meteen een aantrekkingskracht en krijgt ze de man maar moeilijk uit haar hoofd. Is hun jarenlange relatie sterk genoeg wanneer Rani toegeeft aan haar gevoelens voor Stéphan en ze de man toelaten in hun bed?

Wanneer een losgeslagen pyromaan zijn zinnen heeft gezet op de industriezones in hun omgeving, moeten Andreas en Stéphan meermaals uitrukken om de branden onder controle te krijgen. Het escalerende gedrag van de onbekende pyromaan, brengt hun levens meermaals in gevaar. Wanneer hun families en vrienden ontdekken dat Andreas en Rani een intieme relatie hebben met Stéphan, dreigt ze één van haar mannen niet te verliezen uit angst voor de reacties uit hun omgeving, maar aan de gevolgen van de vele industriebranden. Wordt haar angst waarheid, of overwinnen ze alle drie ongeschonden de levensbedreigende situaties en kunnen ze samen een leven opbouwen?

Eén plus één is drie is een erotische thriller over polyamorie, en hoe je binnen een relatie kan houden van meer dan één persoon. De verbondenheid tussen drie personen en de reacties uit hun omgeving, en hoe ze hun weg vinden bij en naar mekaar.
Toon details

Recensies (5)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Eén plus één is drie het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Eén plus één is drie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.