Advertentie
Een rat in de val
  Lees een fragment
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 26 3 25 2 0 1 0
VN:

Een rat in de val

57

Gelezen 79 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 13 Favoriet 2 Recensies 2
Thrillers & Spanning Spots 2   Topics 0

Tijdens een grote schoonmaak van de Amsterdamse Singelgracht stuit een grijper op een auto, die diep in de modder vastzit. Waarschijnlijk een oude auto die vanuit een parkeerplaats het water in is gegleden of geduwd, denkt men. Maar als de brandweer de auto uit het water takelt, blijkt het lichaam van een dode man nog achter het stuur te zitten.Rechercheur Peter van Opperdoes en zijn trouwe collega Jacob ontdekken dat de eigenaar van de auto lang geleden als vermist is opgegeven. Maar is de inmiddels onherkenbare man in de auto wel de vermiste eigenaar? En wat doet die tas met vergane papieren en bankbiljetten in de kofferbak van de auto? Het raadsel is compleet als blijkt dat de bestuurder niet verdronken is, maar hoogstwaarschijnlijk al dood was voor hij in het water terecht kwam. Van bedrogen echtgenotes tot de koerier van de onderwereld...Van Opperdoes en Jacob hebben geen idee waar ze het zoeken moeten in deze mysterieuze zaak.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Detective
Fantasy
Serie
Peter van Opperdoes (5)
Uitgeverij
Lebowski
Eerste editie
13 oktober 2011
Laatste editie
28 februari 2020
ISBN
9789048811267 , 9789048811373 , 9789036427920
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (2)

Keuze van de redactie
Kees de Bree Hebban Recensent

Een heerlijke politieroman

door: Kees de Bree 1 like

Dat formuleromans door critici veelal matig worden gewaardeerd, is bekend. Men hekelt de voorspelbaarheid van de steeds terugkerende personages, het vaste stramien van de verhaallijnen en de geijkte ingrediënten en plots. Het publiek daarentegen smult juist van al die elementen die door critici als...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Een rat in de val

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken