Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Een tweede kans voor Missy
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 66 4 180 3 137 2 14 1 3

Een tweede kans voor Missy

400

Gelezen 424 Aan het lezen 10 Wil ik lezen 272 Favoriet 10 Recensies 26
Feelgood Artikelen 1 Lijsten 3 Spots 5   Topics 0

Een tweede kans voor Missy van Beth Morrey gaat over de negenenzeventigjarige Missy Carmichael. Missy’s wereld is tegenwoordig heel klein. Ze heeft verdriet omdat ze nauwelijks nog contact heeft met haar familie. Haar huis is doodstil, op haar voetstappen, het geluid van de radio en het tikken van de klok na. Missy is een mopperkont geworden en ze weet dat ze haar eenzaamheid alleen maar aan zichzelf te danken heeft. Ze verdient ook niet beter, denkt ze, na wat ze gedaan heeft.

Dan ontmoet ze in het park per toeval twee heel verschillende vrouwen en neemt haar leven een onverwachte wending. Er wacht een heel nieuw leven op Missy, maar dan moet ze wel moedig genoeg zijn om haar kansen te grijpen. Is ze met haar negenenzeventig jaar te oud voor een tweede kans?

Een tweede kans voor Missy is een roman die doorspekt is met liefde, verlies en eenzaamheid, maar vooral met hoop. Het is een aangrijpend ‘coming of old age’-verhaal waarin gewone dagen bijzonder worden door de kracht van vriendschap, saamhorigheid en vergiffenis voor jezelf, op welke leeftijd dan ook. Een tweede kans voor Missy van Beth Morrey is het hoopvolste debuut van 2021!

+


Genre
Feelgood
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
416
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
13 april 2021
Laatste editie
29 maart 2021
ISBN
9789026353789 , 9789026353796


Boekinformatie wijzigen


Recensies (26)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Een tweede kans voor Missy

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken