Advertentie
Eeuwige echo

Eeuwige echo

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Feelgood   Topics 0
Helen. Elke keer als hij aan haar denkt, gaat er een schok door hem heen. Hoe heeft ze hem toch zo hulpeloos achter kunnen laten? In de zak van zijn zwarte pandjesjas voelt hij haar brief branden. De brief die hem zo pijnlijk aan zijn aandeel in haar dood herinnert. Hij wil er niet bij stilstaan. Hij moet verder met zijn drie kinderen en de boerderij. Voorlopig kan Fien, de dienstmeid, wel voor de kinderen zorgen, al is zij eigenlijk te oud voor die taak.

Eeuwige Echo is een familieroman met als thema’s de zoektocht naar de zin van het bestaan en terugkerende patronen in de generaties. De hoofdpersoon, Thera, gaat op zoek naar haar afkomst om de leegte die ze voelt te verklaren. Ze krijgt daarbij hulp van haar moeder Liesbeth, die vanuit een andere tijd naar haar leven kijkt.
Thera ontdekt dat haar ouders, Dorus en Liesbeth, geheimen mee in het graf hebben genomen, zoals ook zijzelf een groot geheim heeft weten te bewaren.
Het verhaal speelt ongeveer tussen 1900 en 2000. Dialogen tussen Thera en Liesbeth worden afgewisseld met flashbacks uit hun verleden.
Een boeiend en vlot verteld verhaal dat laat zien hoe mensen in elke tijd zoeken naar welke schakel ze zijn in hun geschiedenis.
Genre
Romantiek
Streek- en familieromans
Aantal pagina’s
411
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
Laatste editie
01 mei 2020
ISBN
9789463652254
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Eeuwige echo: bijzonder fraai debuut!

door: Hanneke Tinor-Centi 1 like
Thera, het hoofdpersonage in Eeuwige Echo, ervaart een leegte in haar bestaan. Dit gevoel doet haar besluiten op zoek te gaan naar haar afkomst. Thera ontdekt dat haar ouders, Dorus en Liesbeth, geheimen mee het graf in hebben genomen. Ook zijzelf bewaart een groot geheim. Eeuwige Echo is een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook