Advertentie

En ze leerden nog lang en gelukkig

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Op haar boek ‘Onderweg naar verlichting’ ontving Bonnie veel vragen over de toepassing van de Levensinitiaties in relaties en de opvoeding van kinderen. Veel mensen worstelen met deze thema’s. Dit komt enerzijds door onze verwachtingen op dit gebied en anderzijds door de overtuigingen die we hebben over hoe een relatie zou moeten zijn of hoe kinderen zich zouden moeten gedragen. Met dit boek geeft zij invulling aan de vele vragen. Het kan worden gezien als een verdieping op 'Onderweg naar verlichting'.Dit boek en de kennis over De Levensinitiaties zal je leven veranderen in positieve zin.

------

Bonnie weet ook dit keer weer op haar eigen-wijze manier de psychologie prachtig te combineren met spiritualiteit. Door haar woorden is er geen twijfel meer over de essentie van het leven en dat is liefde. De liefde in jezelf waar je elk moment weer voor kan kiezen. En dat dit een positief effect heeft op jezelf en je omgeving is een feit. Bevrijd jezelf van alle vastgeroeste patronen en je beperkte denkwijze door dit boek te lezen en geniet van de vrijheid die het je geeft!

Drs B. Nanninga
TV-psycholoog & bedrijfscoach

------

Bonnie Bessem is psychologe, mystica en schrijfster van meerdere boeken. In 2014 stond ze aan de wieg van Het LevensCollege, een holistisch opleidingsinstituut voor bewustzijn en levenswijsheid, dat een weg biedt tot levensvreugde.

Als psychologe gelooft ze dat er niets mis is met ons. We zijn alleen vergeten wie we werkelijk zijn. Daarom geeft Bonnie geen therapie maar diverse trainingen. Ze schrijft ook blogs, begeleidt online meditaties, maakt de Levensinspiratie podcast en heeft haar eigen YouTube kanaal.

+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Spiritualiteit
Aantal pagina’s
360
Uitgeverij
Uitgeverij Bewust Zijn
Eerste editie
08 februari 2021
Laatste editie
08 februari 2021
ISBN
9789492066657


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: En ze leerden nog lang en gelukkig

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken