Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Enkele reis vergetelheid
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Enkele reis vergetelheid

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Drie verhalen over evenzoveel vrouwen die wanhopig vechten voor hun leven, hun teloorgegane liefdes, hun verspilde dromen die in angst en boosheid zijn geëindigd.

De mannen in hun levens hebben steken laten vallen, iets dat hen al evenzeer heeft opgebroken als de vrouwen in hun zelf gegraven valkuil van hun onvermogen zijn gevallen.

Zal hun twijfel over de bereidheid om zich op de valreep nog te schikken naar de grillen van het lot dat hen resteert toereikend blijken of zal de gramschap van de goden over zoveel hersenspinsels op hen drukken?

Niek Hendriks sleet zijn vroegste jeugd in een tweetal kleine dorpen bij de Duitse grens, voordat hij op jonge leeftijd naar de hoofdstad verhuisde en kortstondig, na een intermezzo om een boek te schrijven, aan een universitaire studie begon. Na een bijna even korte carrière als verkoper van het geschreven woord en een ietwat langere als vertaler van literaire fictie en non-fictie voelde hij de aandrang om iets anders op de eerste plaats te zetten dan bekende buitenlanders hier in Nederland een stem te geven en voltooide hij zijn droom om zelf zijn schrijfsels te publiceren. De meeste regen valt ernaast verscheen al eerder bij Uitgeverij Aspekt.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
409
Uitgeverij
Aspekt B.V., Uitgeverij
Eerste editie
20 maart 2023
Laatste editie
20 maart 2023
ISBN
9789464629286


Boekinformatie wijzigenReacties op: Enkele reis vergetelheid

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.