Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Enzo en de strijd tegen de Oni’s
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 0 3 0 2 0 1 0

Enzo en de strijd tegen de Oni's

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 10 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0

Via de post krijgt Enzo een mysterieus doosje. Het is van koperkleurig metaal en heeft het formaat van een grote gum. Als zijn brutale vriendin Kira voor het eerst aan het wieltje draait, komt Enzo erachter dat het doosje eigenlijk een zippo is en dat het ding hem een raar gevoel geeft…
Hij ontdekt dat de aansteker hem naar verschillende daken in de stad kan zippen, waardoor hij vaker in de problemen komt dan hem lief is. Zo belandt hij per ongeluk in het huis van de verschrikkelijke meester Harry en ontmoet hij op een dak Ken, een jongen met een cape, een stok en groene regenlaarzen.
Ken zegt te jagen op Oni’s: luchtgeesten die huizen binnendringen en die mensen slecht lijken te maken. Voor Enzo het weet zijn hij en zijn zipper verwikkeld in een strijd tegen de Oni’s. Maar hoe win je van boosaardige luchtgeesten met een omgeknoopte deken als cape en twee vrienden die ook maar wat doen?

+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
Volt
Eerste editie
10 november 2022
Laatste editie
17 november 2022
ISBN
9789021430942 , 9789021479163


Boekinformatie wijzigenReacties op: Enzo en de strijd tegen de Oni's

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken