Smaakvol en verantwoord eten voor, tijdens en na de zwangerschap
-Nieuw standaardwerk met recepten en voedingsadviezen voor aanstaande en jonge ouders
-Met seizoensgebonden receptuur die de slow food-gedachte ondersteunt
-Met gerechten uit verschillende culturen en interviews met deskundigen
-Gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van voeding
-Met een voorwoord van Dick Swaab
Annette van Ruitenburg is culinair auteur en bekend van de boeken De smaak van de wadden en Onvergetelijke groenten. Kees Boer is perinatoloog en was werkzaam als universitair hoofddocent verloskunde bij het AMC. R?gine Steegers is als hoogleraar periconceptionele epidemiologie verbonden aan het Erasmus MC en het UMC Utrecht
-Nieuw standaardwerk met recepten en voedingsadviezen voor aanstaande en jonge ouders
-Met seizoensgebonden receptuur die de slow food-gedachte ondersteunt
-Met gerechten uit verschillende culturen en interviews met deskundigen
-Gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van voeding
-Met een voorwoord van Dick Swaab
Annette van Ruitenburg is culinair auteur en bekend van de boeken De smaak van de wadden en Onvergetelijke groenten. Kees Boer is perinatoloog en was werkzaam als universitair hoofddocent verloskunde bij het AMC. R?gine Steegers is als hoogleraar periconceptionele epidemiologie verbonden aan het Erasmus MC en het UMC Utrecht