Advertentie
Cursus in wonderen

Familieopstellingen en een cursus in wonderen

4
Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0

In Familieopstellingen en Een cursus in wonderen laat Els Thissen zien dat haar werk de afgelopen jaren is ontwikkeld tot een geïntegreerd geheel: Een cursus in wonderen (ECIW), attitudinal healing, familie- & systeemopstellingen en non-dualiteit zijn tot één geheel samengevallen. In dit boek combineert Thissen de boodschap van liefde en vergeving met tal van voorbeelden van werkzame opstellingen. Wie zich openstelt zal een wezenlijke omslag kunnen ervaren voorbij angst naar liefde: zo kan er weer verbinding gevoeld worden met de eenheid waar we in onze relaties met anderen ten diepste naar verlangen.

Genre
Religie & Spiritualiteit
Spiritualiteit
Aantal pagina’s
176
Uitgeverij
AnkhHermes, Uitgeverij
Laatste editie
06 september 2016
ISBN
9789020212877 , 9789020212884
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Samenvatting van de lessen die ik leerde uit dit boek

door: Angela Thissen - van Heeswijk 1 like
Ik heb 'Een cursus in wonderen (ECIW)' nog niet besteld. Wel lees ik zo veel mogelijk boeken die naar dit boek verwijzen (in de hoop dat het lezen van ECIW gemakkelijker gaat). Ik was blij verrast met dit boek van Els Thissen. Ze geeft en een inkijkje in de ECIW en in het werken met...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook