Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Fatale beloftes
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 2 3 1 2 0 1 0

Fatale beloftes

4

Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 24 Favoriet 0 Recensies 1
Feelgood   Topics 0
BEKEND VAN TIKTOK
Eros is een adembenemend mooie man. Hij is ook levensgevaarlijk.
Eros is de zoon en rechterhand van Aphrodite. Hij lost al haar vuile klusjes op, zonder zich ooit schuldig te voelen over wat hij doet. Aphrodite wil wraak nemen op Demeter, dus krijgt Eros gruwelijke instructies. Hij moet Psyche, de dochter van Demeter, uit de weg ruimen.
Eros heeft wel ervaring met dat soort klussen, dus zet hij een val en lokt Psyche daarin. Wanneer het erop aankomt, kan hij zich er toch niet toe zetten om haar iets aan te doen. Hij weet niet waarom, maar Psyche raakt hem, en hij wil haar beschermen. Hij weet dondersgoed dat Aphrodite het nooit zal accepteren dat hij Psyche wil sparen.
Eros ziet maar één oplossing om het leven van Psyche te redden: hij trouwt met haar. Zo zijn ze allebei in ieder geval even beschermd tegen de dodelijke intriges van Olympus. Psyche neemt zich voor om Eros het leven zo zuur mogelijk te maken totdat ze uit deze chaos bevrijd is. Maar de grenzen tussen goed en kwaad en vijand en vriend vervagen, en Psyche beseft dat ze haar hart alsnog aan het kwijtraken is.
Fatale beloftes is het tweede deel van de serie Dark Olympus, die superpopulair is op Tiktok. Alle delen zijn los van elkaar te lezen. Het eerste deel heet Neon goden en is een steamy hervertelling van de mythe van Persephone en Hades.
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
384
Uitgeverij
Volt
Eerste editie
01 december 2022
Laatste editie
09 december 2022
ISBN
9789021471099 , 9789021464190


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Fatale beloftes

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken