Fulia Scherven van het Verbond
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 11 4 14 3 12 2 3 1 0

Fulia Scherven van het Verbond

40

Gelezen 43 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 29 Favoriet 1 Recensies 16
Fantasy & SF Lijsten 1   Topics 0
Het Verbond, dat alle Landen samenbindt, is uiteengevallen. Hordes mirrax dwalen door het Orwold om iedereen te doden en alle nederzettingen en burchten te vernietigen. In de uithoeken van de Landen wacht een grote stroom ontheemden gelaten op de ondergang.
Ook Annys, de gravin van Gander, vlucht. Zij wordt, samen met haar pasgeboren dochter Fulia, opgenomen in het dorp Sayleche en leidt daar jarenlang een onopvallend bestaan.

Fulia weet weinig van de geschiedenis van haar moeder. Dat verandert wanneer ze een Verbondsridder ontmoet. Hij vertelt haar de legende van een vergeten lid van het Verbond, het verborgen Fort Agiana.

Nadat Fulia het dorp moet verlaten, begeleidt de ridder haar naar het klooster van Nivantes. Daar wordt langzamerhand duidelijk wat voorafging aan het ineenstorten van het Verbond en welke rol haar moeder daarin speelde. Tegen de wil van haar omgeving in begint Fulia aan een gevaarlijke tocht om het Verbond te herstellen...
+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Aantal pagina’s
306
Uitgeverij
Nimisa Publishing House
Eerste editie
27 april 2015
Laatste editie
14 februari 2016
ISBN
9789460860690 , 9789492337023 , 9789492337207


Boekinformatie wijzigen


Recensies (16)

Keuze van de redactie

Fulia, het meisje dat Het Verbond gaat redden

door: Tanja Krone 4 reacties 1 like

Fulia is de debuutroman van Joost Uitdehaag. In het boek volgen we de gelijknamige hoofdpersoon, een tienermeisje in een afgelegen dorpje. Het leven is niet makkelijk: ze moet zelf jagen op vlees en woont alleen met haar moeder. Eerder werden ze beschermd door Petruis, maar die is recentelijk...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Fulia Scherven van het Verbond

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.