Advertentie
Gedeelde Stad, Geheelde Stad GLB

Gedeelde Stad, Geheelde Stad GLB

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Als de Amsterdamse adjunct-uitgever Max Dethmer tijdens een werkbezoek in Berlijn spoorloos verdwijnt, bijten particulier onderzoekers Sofie Bank en Frits Arends zich in de zaak vast. In het hotte, hippe en historische Berlijn raken ze slaags met een zonderlinge Nina Hagen, neonazi’s en de ooit illustere Oost-Berlijnse uitgeverij Rosa. Steeds meer worden Bank en Arends meegezogen in een adembenemende Oost-West-geschiedenis die terugreikt tot de val van de Muur. Iets daarin is Max Dethmer fataal geworden.
Gedeelde stad, geheelde stad gaat over graaizucht en teloorgegane idealen. Maar deze onthullende thriller speelt tevens met de thematiek van het eerste chakra: in de Indiase filosofie het onderste energieknooppunt in het lichaam, met positieve en negatieve waarden. Het gaat daarom ook over solidariteit met de eigen groep (ossi’s) versus superioriteitsgevoelens (wessi’s), en over thuis zijn versus ontworteling en ontheemding. Voor alle fans van literaire thrillers, Berlijn en een spirituele touch.
Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
624
Uitgeverij
Uitgeverij Aspekt B.V.
Laatste editie
24 april 2020
ISBN
9789463388771
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic