Advertentie

Geef pappa maar een kusje

12

Rank 2767 Gelezen 13 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0

Emily en Ted Albright wonen in een buitenwijk. Ze hebben twee gezonde kinderen, een eigen huis en een auto. Maar Emily krijgt het gevoel dat iedere dag op de voorgaande begint te lijken en dat haar leven langzaam maar zeker afglijdt in eindeloze verveling.

Om toch maar iets om handen te hebben gaat Emily een cursus poëzie volgen. Ze hangt een briefje op in de supermarkt, waarin ze vrouwen voorstelt deel te nemen aan een kinderoppasclub. Om beurten kunnen zij bij elkaar oppassen en zo hoeft niemand iets te betalen.

Vier vrouwen gaan op haar voorstel in en alles lijkt naar wens te gaan – totdat blijkt dat een van die vrouwen een psychopate is, die Emily’s kinderen voor zichzelf wil opeisen.

Maar wie van de vier vrouwen is de waanzinnige? Wie van hen heeft haar echtgenoot vermoord en martelt haar blinde vader? En welke gruwelijke gebeurtenissen spelen zich af als deze vrouw eindelijk de kans krijgt een avond alleen te zijn met Emily’s kinderen?

+


Genre
Literatuur & Romans
Pockets populaire fictie
Aantal pagina’s
303
Uitgeverij
Zhu
Eerste editie
01 september 1980
Laatste editie
01 september 1993
ISBN
9789051124538


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Geef pappa maar een kusje

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.